Dit is een online jaarcursus waarbij je wordt aangemoedigd om op onderzoek uit te gaan naar de magische, beschermende en genezende kracht van 12 verschillende kruiden maand wordt er 1 Kruid belicht en je leert dit kruid te verbinden met natuur elementen en de nieuwe maan.
Er zijn veel rituelen verwerkt in deze cursus die je op eigen gelegenheid kunt uitvoeren en waarbij je geen dure attributen hoeft aan te schaffen. Veel is in de natuur en rondom je huis te vinden. De kruiden die we tijdens het jaar gaan ontdekken zullen voor altijd in je hart gesloten worden.

Je leert hoe je kruiden kunt samensmelten met de elementen, rituelen kunt uitvoeren, orakelen met kruiden, kruiden herkennen, kruiden onderzoeken, kruiden theeën maken, kruidenelixers maken, Spirit van een Kruid voelen en nog veel meer.... Door praktisch bezig zijn, rituelen uit te voeren, meditatie en verdieping van het Kruid, ontdek je de Spirit en de Kracht van het Kruid volledig.

Hoe gaat het in de praktijk?
Elke maand ca 2 dagen voor de Nieuwe Maan krijg je 1 nieuw Kruid aangeboden. De lesstof wordt je aangereikt in de vorm van filmpjes, meditaties, rituelen, leuke kruidige opdrachten en meer.... vervolgens kun je aan de slag.

Communicatie

Er zijn in deze e-learning meerdere manieren om met elkaar te communiceren;

  • Als eerste hebben we in de e-learningsite het forum waar je jouw ervaringen kunt delen;
  • Als tweede is er de chatroom, hier vindt op een vast tijdstip de Kruidenbabbel plaats, maar uiteraard kun je ten alle tijde kijken of er iemand aanwezig is in de chatroom;
  • Als laatste is er voor alle actieve E-Learning cursisten van de Kruidencursus een besloten Facebook groep, waar je lid van kunt worden.

Uiteindelijk
Na 12 maanden heb je de kruiden 1 voor 1 in je hart gesloten, heb je de Elementen leren kennen die bij de Kruiden horen, weet je hoe je Kruiden in rituelen kunt gebruiken, kun je Kruiden brouwsels maken en kun je de Spirit van de Kruiden voelen...