Kruidenspirit & Elementen

Jaaropleiding start 18 april 2023

Welkom Kruiden -en Magie liefhebber op deze website

Wil je ontdekken wat de energie van de Nieuwe Maan met je doet? Wil je leren werken met de vijf elementen in verbinding met kruiden/bomen? Wil je de spirit van een kruiden/bomen ontdekken? Wil je ervaren hoe krachtig natuurrituelen zijn?

Is je antwoord op deze vragen, JA! Lees dan snel verder...

In deze online jaarcursus wordt je aangemoedigd om op onderzoek uit te gaan naar de magische, beschermende en genezende kracht van 12 verschillende kruiden en/of bomen.

Per maand wordt er 1 kruid/boom belicht en je leert om dit kruid te verbinden met natuur elementen en de nieuwe maan. Er zijn regelmatig rituelen verwerkt in deze cursus die je op eigen gelegenheid kunt uitvoeren en waarbij je geen dure attributen hoeft aan te schaffen. Alles is in de natuur en rondom je huis te vinden. De kruiden die we tijdens het jaar gaan ontdekken zullen voor altijd in je hart gesloten worden.

LEES HIER ALLES OVER DEZE OPLEIDING...

Het wordt een magisch jaar
Je leert werken met de elementen ~ aarde, lucht, vuur, water en spirit ~ in verbinding met kruiden of bomen.
Je leert de spirit van kruiden en bomen te voelen. Je leert hoe krachtig het uitvoeren van natuurrituelen kan zijn en wat de energie van de Nieuwe Maan kan betekenen voor je.

Je leert hoe je kruiden kunt samensmelten met de elementen, rituelen kunt uitvoeren, orakelen met kruiden, kruiden herkennen, kruiden onderzoeken, kruiden theeën maken, kruidenelixers maken, Spirit van een Kruid voelen en nog veel meer....

Door praktisch bezig zijn, rituelen uit te voeren, meditatie en verdieping van het Kruid, ontdek je de Spirit en de Kracht van het Kruid volledig.

Natuurlijk kan ik je vertellen wat deze cursus allemaal voor je kan betekenen, maar wat is er nou fijner en opener om dit te lezen van de cursisten die je voor zijn gegaan? Hun ervaringen kun je hier lezen...

Stap nu in en leer de Magische Kracht van Kruiden en de Maan versmelten met de ElementenNadat je op onderstaande button hebt geklikt kom je op de informatie pagina terecht waar je kunt kiezen welk pakket je neemt en/of betalingsvorm.
VRAGEN? Stuur een mail > mail@heksenkruid.nl
Lees hier uitleg wat het verschil van de pakketten inhouden