• Jaaropleiding start 18 juli 2024

  Welkom Kruiden -en Magie liefhebber op deze website

  Ben jij op zoek naar een manier om meer verbonden te raken met de natuur en de magie om ons heen? Dan is deze jaarcursus speciaal voor jou!

  Door je aan te melden voor deze online cursus krijg je de kans om je kennis over kruiden en bomen te vergroten en te leren werken met de energie van de nieuwe maan. Je zult ontdekken hoe je de kracht van de natuur kunt gebruiken om jezelf te beschermen, te helen en te versterken.

  Per maand wordt er 1 kruid/boom belicht en je leert om dit kruid te verbinden met natuur elementen en de nieuwe maan. Er zijn regelmatig rituelen verwerkt in deze cursus die je op eigen gelegenheid kunt uitvoeren en waarbij je geen dure attributen hoeft aan te schaffen. Alles is in de natuur en rondom je huis te vinden. De kruiden die we tijdens het jaar gaan ontdekken zullen voor altijd in je hart gesloten worden.

  LEES HIER ALLES OVER DEZE OPLEIDING...

  Het wordt een magisch jaar
  Je leert werken met de elementen ~ aarde, lucht, vuur, water en spirit ~ in verbinding met kruiden of bomen.
  Je leert de spirit van kruiden en bomen te voelen. Je leert hoe krachtig het uitvoeren van natuurrituelen kan zijn en wat de energie van de Nieuwe Maan kan betekenen voor je.

  Je leert hoe je kruiden kunt samensmelten met de elementen, rituelen kunt uitvoeren, orakelen met kruiden, kruiden herkennen, kruiden onderzoeken, kruiden theeën maken, kruidenelixers maken, Spirit van een Kruid voelen en nog veel meer....

  Door praktisch bezig zijn, rituelen uit te voeren, meditatie en verdieping van het Kruid, ontdek je de Spirit en de Kracht van het Kruid volledig.

  En het beste van alles is dat je deze kennis en ervaringen voor altijd bij je zult dragen. De kruiden en bomen die je tijdens deze cursus ontdekt, zullen een speciale plek in je hart veroveren.

  Aarzel niet langer en schrijf je nu in voor deze unieke jaarcursus! Je zult de kans krijgen om van alles te leren op het gebied van kruiden en magie, en je zult deel uitmaken van een community van gelijkgestemde liefhebbers.

  Als je je nu aanmeldt, kun je binnenkort beginnen met het ontdekken van de magie van de natuur en het leren werken met kruiden en bomen op een dieper niveau. Met praktische rituelen en oefeningen die je op elk moment van de dag kunt uitvoeren, zul je merken hoe gemakkelijk het is om deze kennis en vaardigheden in je dagelijks leven toe te passen.

  Dus waar wacht je nog op? Schrijf je nu in en begin jouw magische avontuur!

  We begrijpen dat het belangrijk voor je is om te horen wat anderen van deze cursus vinden en we hebben daarom enkele ervaringen van onze cursisten voor je op een rijtje gezet: Hun ervaringen kun je hier lezen...

  Stap nu in en leer de Magische Kracht van Kruiden en de Maan versmelten met de Elementen  Nadat je op onderstaande button hebt geklikt kom je op de informatie pagina terecht waar je kunt kiezen welk pakket je neemt en/of betalingsvorm.
  Onze verschillende pakketten bieden diverse mogelijkheden en voordelen, afhankelijk van wat je zoekt. Daarom willen we je graag uitnodigen om hieronder meer informatie te lezen over wat elk pakket inhoudt en wat je kunt verwachten.

  Als je nog vragen hebt na het lezen van deze informatie, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder bij het maken van de beste keuze voor jouw behoeften.


   
  mail@heksenkruid.nl

  Lees gerust verder
  voor meer uitleg over onze pakketten.